Стрілянина у Чернівцях: у поліції озвучили три основні версії слідства

Постріли у відповідь на зауваження. Правоохоронці в Чернівцях три назвали основні версії, через що могли розпочати стрілянину в мешканця вулиці Гадячинської 8 квітня. Про це повідомляє кореспондент ТВА.

Як повідомив заступник начальника слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області Дем’ян Голянський, розглядається версія, що “злочин вчинено особою, яка приймала участь у так званих розборках біля будинку багатоповерхового, де вилучили першу гільзу, і яка. коли тікала сприйняла потерпілу особу, яка на її думку намагалась завадити його втечі і тому було проведено постріл”.

Друга версія правоохоронців – злочин вчинений невідомою особою з хуганських мотивів, тобто зловмиснику не сподобались дії чи слова потерпілого, і той вирішив вистрілити в чоловіка.

“Наступна версія – це злочин вчинений невідомою особою на грунті раптово виниклого конфлітку. Тобто потерпілий міг зробити даній особі зауваження з приводу непристойної поведінки чи з приводу порушення громадського порядку”, – зауважив Дем’ян Голянський.

Нагадаємо, інцидент стався вранці 8-го квітня у Чернівцях на вулиці Гадячинській. З вогнепальним пораненням потерпілого доставлено до лікарні.

Нападників досі шукають, зазначили у поліції.

 

Реклама

Залишити коментар