На Буковині горить останній в області цукровий завод

На території Кострижівської ОТГ горить останній в Чернівецькій області цукровий комбінат. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат України Максим Бурбак.

Місцеві мешканці кажуть, що на території підприємсва чути вибухи. Зазначається, що на заводі зберігалися різноманітні хімікати. Така ситуація може бути небезпечною для життя і здоров’я людей.

Нардеп також повідомляє, що власники підприємства заборгували громаді 4,5 млн грн. Кілька тижнів тому завод почали різати на металобрухт. Тоді Максим Бурбак закликав місцеву владу втрутитися та недопустити знищення підприємства.

“Це горить той самий останній в Чернівецькій області цукровий комбінат, який знаходиться на території Кострижівської ОТГ і власники якого заборгували громаді 4,5 млн грн. Кілька тижнів тому комбінат фізично почали знищувати: різали на металобрухт. До моїх заяв ніхто не прислухався, обласна влада усунулась від цього питання. Тепер маємо велику пожежу, люди кажуть, що чують вибухи. Це й не дивно, зважаючи на численну кількість хімікатів, які були на заводі”, – йдеться у дописі.

Реклама

Залишити коментар