В аналізах Президента психоактивних речовин не виявлено – ЗМІ

В аналізах Президента України Петра Порошенка, які він здав у п’ятницю, 5 квітня, на НСК Олімійській, не виявлено психоактивних речовин.

Про це на брифінгу сказав головний лікар міської наркологічної лікарні Соціотерапія Володимир Ярий, повідомляє Корреспондент.

Яровий розповів, що у Порошенка були відібрані кров, сеча і волосся.

“Ніяких психоактивних речовин виявлено не було, протягом найближчих двох годин буде можливість провести більш змістовне обстеження”, – зазначив він.

Як повідомлялося, вранці 5 квітня Петро Порошенко здав аналізи в медичному пункті на НСК Олімпійський. При цьому Порошенко погодився на оприлюднення тільки тих результатів аналізів, які стосуються наявності в організмі алкоголю і наркотиків.

Дослідження аналізів проводиться чотирма клініками Києва: Борис, Медиком, Лікарня швидкої медичної допомоги та Наркологічна лікарня міста.

Раніше кандидати в президенти Петро Порошенко та Володимир Зеленський здали аналізи на вміст алкоголю і наркотиків в організмі. Зеленський це зробив в одній із приватних клінік, Порошенко – в НСК Олімпійський.

Зазначалося, що перші результати аналізів Порошенко будуть оприлюднені через кілька хвилин, інші – через кілька годин. Результати аналізів Зеленського будуть відомі через три дні

Реклама

Залишити коментар