Нардеп пообіцяв мешканцям Оселівки вирішити проблему з питною водою

Народний депутат України Максим Бурбак заявив про необхідність вирішення проблеми з питною водою у селі Оселівка на Кельменеччині.

Він пообіцяв, що на наступному тижні ініціюватиме фінансування буріння тут артезіанської свердловини.

Про це нардеп рохзповів на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Також він повідомив, що в черговий раз озвучив свою позицію щодо злочинної бездіяльності місцевої влади та її персональну відповідальнсть голови Кельменецької РДА за провал децентралізації в районі.

“Зустріч з громадою села Оселівка Кельменецького району була напрочуд гарячою. Люди незадоволені діяльністю влади району, несплатою орендарями землі податків до бюджету громади. Свою позицію щодо злочинної бездіяльності влади я всім чітко повідомив. В присутності голови Кельменецької РДА. Це його особиста відповідальність за провал реформи з децентралізації влади та створення об’єднаних територіальних громад. Жодної ОТГ в цьому районі. В селі нагальна проблема з питною водою. Навів приклад як в Перківцях ми цю проблему вже вирішили. Наступного тижня звернусь з відповідним зверненням про фінансування буріння артезіанської свердловини. Оселівка буде з питною водою!”, – йдеться у дописі Максима Бурбака.

Реклама

Залишити коментар