Чернівецький обласний госпіталь ветеранів війни отримав гуманітарну допомогу з Франції

До Чернівецького обласного госпіталю ветеранів війни доправили черговий гуманітарний вантаж з Франції. Сьогодні медзаклад отримав  51 багатофункціональне ліжко та крісла-каталки.

Про це на власній сторінці у Facebook повідомив народний депутат України Максим Бурбак.

“Черговий гуманітарний вантаж з Франції доправили до Чернівецького військового госпіталю, в якому лікуються і учасники АТО. Це було побажання Діани Дольс, куратора проекту «Медична і благодійна допомога Франція-Україна». Велика подяка їй та всій українській діаспорі в Франції за цей вантаж. Керівництво та медичні працівники військового госпіталю також приєднуються до подяки. Сьогодні отримали 51 багатофункціональне ліжко та крісла-каталки”, – йдеться у дописі.

“Окрім того, сповістив головному лікарю Василю Кожухару ще одну хорошу новину: завдяки нашій спільній роботі Уряд виділив майже 1,5 млн гривень для заміни вікон у госпіталі. Роботи для утеплення та оновлення госпіталю ще багато. Працюємо над цим”, – додав Максим Бурбак.

Реклама

Коментарі:

  • Клас)

  • Допомога надійшла в госпіталь ветеранів. У військовий госпіталь не надходило допомоги. Автору треба уважніше готувати статтю.

  • Я думаю, что специально так написали… Для отчётности….

  • Я не знаю, хто Автор цієї інформації, але….. нажаль- все переплутано, а інформація неправдива!!!
    Чернівецький військовий госпіталь- в/ ч А 1028 знаходиться на вул. Героїв Майдану, 41 і ніякого чергового гуманітарного вантажу з Франції не отримав і ніколи не отримував!!!
    А допомогу отримав – Чернівецький обласний госпіталь ветеранів війни, що знаходиться на вул. Фастівській, 20!!!
    Давайте називати речі своїми іменами!!!!!

  • Дякую, виправили. Вибачте за неточності

  • Halyna Olinchuk: уточнюю, до речі. Чернівецький військовий госпіталь (справжій, бо тут дійсно госпіталь ветеранів) неодноразово отримував з Франціï допомогу, але за іншим проєктом. Зокрема, були переобладнані багатофункціональними ліжами хірургія, реанімація, частина травматологіï, встановлені операційні лампи і т.ін.

Залишити коментар