Час пішов: чернівчанин вимагає у Зеленського вибачень за “черновецкую пустошь”

Колишній депутат Чернівецької міської ради Андрій Шалєєв на власній сторінці у Facebook вимагає у кандидата в президенти Володимира Зеленського вибачень за слова “черновецкая пустошь”, які прозвучали в серіалі “Слуга народу”.

“Я, Андрій Шалєєв, чернівчанин. Я живу в найпрекраснішому місті України, справді європейських Чернівцях, місті, яке колись називали Czèrnowitz. Моє місто – це місто поетів та купців, артистів та науковців. Моє місто де можна спілкуватись на різних мовах і тебе зрозуміють. Це місто, де вулиці підмітали букетами квітів. Тут народжувалися і гастролювали найкращі світові зірки і жили найвідоміші люди Європи”, – пише Шалєєв.

“Сьогодні скрізь чути слова і рекламу створену вашою командою для нашого рідного міста Чернівці і нашого чудового краю, який цінічно названо “черновецкую пустошь”….”, – зауважує чернівчанин.

Андрій Шалєєв заявив, що він, а також тисячі мешканців Чернівецької області вимагає і чекає вибачень від Зеленського упродовж 24 годин.

“Нам не потрібні для цього ні Ваші аналізи, ні будь які рефері… Чи вистачить Вам хоробрості і порядності вибачитись перед тисячами ЧЕРНІВЧАН?! Час пішов…,” – йдеться у дописі.

Реклама

  • Скiльки Вам забашляли за цi 24 години??? Й про якi тисячi чернiвчан Ви пишете??? Вiдповiдайте за себе. Порохоботи!

Залишити коментар