Дебати на НСК “Олімпійський”: у БПП відповіли на виклик Зеленського

Кандидат у президенти Володимир Зеленський викликав Петра Порошенка на дебати на НСК “Олімпійський”. Шоумен дав чинному президенту на роздуми 24 години.

Відеозвернення опублікувала Команда Зеленського y Facebook.

“Звертаюсь до Петра Порошенка: Ви кличете мене на дебати, мрієте, що я втечу, відморожусь, заховаюсь. Ні, я не ви у 2014 році. Я приймаю виклик. Ось мої умови: чекаю на вас тут – на НСК “Олімпійський”. Дебати відбудуться перед народом, усі канали мають право їх транслювати наживо, усі журналісти мають право бути присутніми”, – звернувся Зеленський.

“Даю Вам 24 години. ДумайТЕ”, – додав Зеленський.

На Facebook-сторінці ЗеКоманди також почали вести зворотний відлік з моменту оприлюднення заяви Зеленського.

Народна депутатка від партії “Блок Петра Порошенка” Марія Іонова в ефірі Громадського заявила, що президент Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві.

“Тому ми говоримо про ці дебати… Президент Порошенко — європеєць і він на стадіоні не буде зустрічатись, він буде зустрічатись в телестудії, де мають нормально, професійно відбутись дебати… а на стадіон до нього (Зеленського, — ред.) може прийти Павелко (президент Федерації футболу України, — ред.) і зіграти у футбол”, — сказала Іонова.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар