Продан вимкнув мікрофон Каспруку під час його виступу на сесії

Секретар Чернівецької міськради Василь Продан вимкнув мікрофон Чернівецькому міському голові Олексію Каспруку, коли він під час сесійного засідання говорив про зловживання депутатів та порушення скандальних фірм-управителів у місті.

Це сталося сьогодні на сесії Чернівецької міської ради. Під час свого виступу щодо приватних компаній-управителів депутат Володимир Бешлей згадав ім’я Олексія Каспрука, пов’язавши його із одним з керівників керівної компанії.

Олексій Каспрук вийшов до трибуни, аби відповісти на звинувачення депутата, а також заявити про зловживання скандальних фірм, яким тимчасові очільники передали у комунальне рабство сотні будинків у Чернівцях. “Повторюю ще раз: місто засране все, вибачте. І в тому числі вашого округу, Анатолій Анатолійович, де працює “Єврокомунбуд”, який має стоунки дов ашого однопартійця – пана Михайлішина. Ви знищуєте комунальну власність в Чернівцях.”, – зауважив мер міста Олексій Каспрук та додав: “Ви казали, що через півроку місто ніхто не впізнає з чернівчан. Дійсно не впізнають. Не дай Бог жити в такому місті”.

Секретар міськради Продан намагався заборонити Каспруку виступати. Зокрема, він закликав працівників комп’ютерно-технічного відділу вимкнути мікрофон на трибуні. Однак Каспрук продовжив свій виступ із вимкнутим мікрофоном.

Під час репліки Каспрука Продан звернувся до депутата, керівника комісії з питань регламенту Юлії Сафтенко, натякнувши на порушення регламенту і запропонував Сафтенко внести на розгляд питання про припинення її повноважень як голови комісії з питань регламенту та законності.

Реклама

Залишити коментар