Дві фури і контрабанда на понад 6 мільйонів гривень (ФОТО)

У Чернівецькій області на кордоні з Румунією виявлено тютюнову контрабанду на понад шість мільйонів гривень.

Як повідомила прес-служба Чернівецького прикордонного загону, випадок трапився вчора, 27 березня, в пункті пропуску «Порубне». Перевіряючи інформацію оперативних підрозділів ЗхРУ, правоохоронцями та митниками виявлено велику партію тютюнових виробів, яка може виявитися однією з найбільших за останні п’ять років.

У Чернівецькій області на кордоні з Румунією виявлено тютюнову контрабанду на понад шість мільйонів гривень. Майже 161 тисячу пачок сигарет різних марок («Marlboro», «Marlboro Gold», «Parlament Night Blue», «Kent», «Winston», «Glamour», «Pall Mall», «Rothmans», «Marblе») виявила міжвідомча група з-поміж прикордонників Чернівецького загону, співробітників СБУ в Чернівецькій області та працівників митниці.

Сигарети до ЄС намагались переправити двома фурами марки «Вольво». Кермували ними жителі Буковини 1985 та 1974 років народження. За документами наші земляки везли вугілля з твердолистяних порід деревини.

Однак під час поглибленого огляду вантажівок, міжвідомчою групою серед вантажів, за допомогою металевих щупів, виявлено сотні ящиків з тютюнових виробів.

На даний момент сигарети вилучено, триває з’ясування всіх обставин правопорушення.

 

Реклама

Залишити коментар