Бюджет Вашковецької ОТГ Сокирянського району зріс на понад 30 млн гривень – Бурбак

Голова Вашковецької ОТГ Сокирянського району Валерій Романенко прозвітував щодо роботи за минулий рік, озвучивши цьогорічні перспективи розвитку. 

“Звіт голови Вашковецької ОТГ Сокирянського району Валерія Романенко був змістовним та сучасним. Детальний аналіз роботи за минулий рік, інфографіки та цифри бюджету громади, перспективи розвитку на цей рік. Бюджет об’єднаної громади зріс до понад 30 млн гривень. Жодним чином ніхто з присутніх не пожалкував про рішення щодо створення громади. А ще позитивно вразила ініціативність сільського голови. Він не сидить і чекає грошей з бюджету.” – зазначив у своєму дописі народний депутат України Максим Бурбак у соціальній мережі Facebook.

Також нардеп зазначив, що для фінасування сільський голова залучав інструменти транскордонного співробітництва та гранти західних партнерів. Кошти спрямовували на реалізацію проектів покращення інфраструктури громади.

“За підтримки коаліційного Уряду вдалося залучити 1,5 млн гривень на капітальний ремонт будівлі ІІ корпусу ДНЗ «Веселі каруселі» у Вашківцях, 450 тис гривень на ремонт спортзалу. Також в цьому році заплановане виділення 1 млн гривень для ремонту Будинку культури у селі Шишківці. На цьому наша співпраця не завершується. Разом з іншими об’єднаними громадами Сокирянського району доведемо всім іншим правильність та незмінність курсу на децентралізацію.”, – йдеться у дописі.  

Реклама

Залишити коментар