У Хотині відкрили сучасний міні-стадіон

26 березня, відбулося відкриття сучасного міні-стадіону зі штучним покриттям для гри у міні-футболу.

Про це повідомила прес-служба Чернівецької ОДА.

Церемонія відкриття відбулася за участі юних футболістів та їх представників, тренерського складу футбольних команд, заступника голови обдержадміністрації Василя Гостюка,  народного депутата України Максима Бурбака, голови райдержадміністрації Петра Допіряка та міського голови Микола Головльова.

Будівництво футбольно-спортивного комплексу в Хотині розпочалося у 2018 році. За рахунок коштів міністерства регіонального розвитку та будівництва виділено 749,5 тис. грн., а з міського бюджету виділено 663,5 тис. грн.

Територію планують обладнати камерами відео-спостереження та освітленням, а за грою команд на штучному полі можна спостерігати з глядацьких трибун.

«Чудово, що ми можемо спостерігати за розвитком спорту у Чернівецькій області, і докладаємо зусиль, аби підтримувати будівництво подібних спортивних майданчиків у кожному куточку Буковини. За успіхом кожного видатного спортсмена стоїть талант, примножений на багатогодинні тренування. Наше завдання – дати дітям можливість проявляти їх талант»,— зауважив під час відкриття міні-стадіону заступник голови обласної державної адміністрації Василь Гостюк.

Реклама

Залишити коментар