Чернівчани вимагають оновити парк Шевченка, у депутатів – інше бачення

У Чернівцях електронна петиція про реконструкцію Центрального парку культури і відпочинку імені Т. Г. Шевченка набрала необхідну кількість голосів, аби міська рада розглянула відповідне звернення. Натомість у ратуші зареєстрували проект рішення Про затвердження інвестиційного проекту “Пізнавально-туристичний комплекс “Парк науки” з доступом для людей з особливими потребами”.

Варто зауважити, що рішення про інвестиційний проект було скасоване раніше у суді.

В електронній петиції, зареєстрованій 6 березня, чернівчани пропонують замінити світильники, зробити нові пішохідні маршрути та оновити озелення, облаштувати дитячий майданчик, місце для вигулу собак та встановити достатню кількість смітників.

Станом на 26 березня звернення набрало 262 голоси з 250 необхідних для того, щоб упродовж 10 днів його розглянув відповідний орган чи уповноважена особа.

Разом із тим, Чернівецька міська рада у вівторок, 26 березня, зареєструвала проект рішення “Про затвердження інвестиційного проекту “Пізнавально-туристичний комплекс “Парк науки” з доступом для людей з особливими потребами”, право реалізації якого надаватиметься переможцю інвестиційного конкурсу”, яке раніше було скасоване в суді.

Його розгляд запланований на черговій сесії 25 квітня.

Цей проект рішення передбачає затвердження інвестиційного проекту за адресою м.Чернівці, вул. Садова,1-А, – “Центральний парк культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка”, право реалізації якого надаватиметься переможцю інвестиційного конкурсу.

Фото: pogliad.ua.

Реклама

Залишити коментар