Депутат Чернівецької міськради задекларував біткойнів на 2 мільйони – “МБ”

Депутат Чернівецької міської ради Ярослав Петришин подав електронну декларацію у 2018 році, вказавши загальну суму доходів у розмірі 47,4 тис грн.

Як повідомляє molbuk.ua, відповідна інформація опублікована в електронній декларації обранця, яка розміщена на сайті НАЗК.

У власності депутата перебуває квартира в Чернівцях площею 63,1 кв м, два офіси площею 65,7 кв м та 154,4 кв м, а також дві земельні ділянки у Коровії Глибоцького району (площами 232 кв м і 901 кв м відповідно).

Петришин також задекларував автомобілі Skoda Superb 2009 року випуску та вантажівку Opel Vivaro 2007 року випуску. Водночас його дружина Людмила Петришин їздить на автомобілі MAZDA CX-5 2017 року випуску.

У 2018 році депутат заробив всього 47,4 тис грн – усі ці гроші є доходом від зайняття підприємницькою діяльністю. Водночас дружина обранця отримала дохід у минулому році у розмірі майже 1,5 млн грн. Разом з тим, Ярослав Петришин задекларував 20 одиниць криптовалюти “біткойн” на суму 2 млн грн.

Реклама

Коментарі:

  • Шутники, если он заработал только 48 тисяч гривень, то я дибил. И куда смотрит милиция, я бы хотел посмотреть как он за эти деньги бы прожил, он только наверно на учубу в Киеве на сина столько тратит. Получаеться 4 тисячи в месяц, это смешно зарплата дворника. И все дальше закрывают глаза на это

  • Ярослав Петришин: Так, секретар – це вже чиновник. Він має повноваження, має можливості щось зробити. Я дуже сподіваюся, хто б не став секретарем, чи Василь Сафронович, чи я, то він буде співпрацювати з міським головою, буде пробувати робити кращу ситуацію і в медицині, і в освіті, і в ремонті доріг,і в ЖКГ, і в освоєнні коштів, адже маємо 350 мільйонів невикористаних коштів. І в освоєнні кредитних коштів. Коли ми за два роки не можемо освоїти жодної копійки з бюджету енергозбереження Нефко. Коли ми 2,5 млн пені заплатили за цю свою нездатність, незграбність.
    http://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=98032

Залишити коментар