Японія виділила кошти на перинатальне обладнання для Глибоцької лікарні

Уряд Японії надасть безоплатну допомогу в межах Програми безпеки людини 2019 року для реалізації в Україні 12 медичних, соціальни та освітніх проектів. Загальна сума грантів становить близько 800 тис. доларів.

Серед відібраних проектів – закупівля перинатального обладнання для новонароджених для Глибоцької районної лікарні, повідомляє “Укрінформ“.

“Відповідні угоди у п’ятницю, 22 березня, підписали Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Такаші Кураї та благодійні та громадські організації, які будуть реалізовувати ці проекти”, – йдеться у повідомленні.

Загалом Японія профінансувала 139 проектів в Україні в різних галузях. Цьогорічні проекти не масштабні, але життєво важливі з точки зору тих громад, де вони будуть реалізовуватися. З 12 проектів вісім – у сфері медицини, три – у сфері соціального захисту, і один – освітній.

Для Глибоцької центральної районної лікарні у рамках угоди придбають інкубатор для новонароджених, апарат штучної вентиляції легень у новонароджених, реанімаційну систему для новонароджених та інше обладнання.

Реклама

Залишити коментар