Віртуальний Азаров дав інтерв’ю на каналі нардепа Мураєва

Телеканал нардепа Євгена Мураєва “Наш” показав інтерв’ю з Миколою Азаровим, який нібито сидів у студії і відповідав на питання ведучого. Пізніше виявилося, що екс-прем’єр був віртуальним.

Про це телеканал повідомив у Facebook.

У програмі “Грані” ведучий, політтехнолог Володимир Грановський взяв інтерв’ю у колишнього прем’єр-міністра Миколи Азарова (керував урядом за президентства Віктора Януковича) за допомогою системи доповненої реальності та трекінгу, що дозволило віртуально перемістити екс-чиновника в студію телеканалу.

При цьому ані сам Грановський, ані хтось інший під час показу жодним словом не обмовилися, що екс-прем’єра насправді в приміщенні немає.

Більше того, телеглядачі на екранах своїх телевізорів могли побачити напис: “Микола Азаров у студії нашого каналу”.

Грановський говорив з Азаровим про майбутні президентські вибори в Україні, українську політичну систему, особисті взаємини екс-прем’єра з Петром Порошенком і про перспективу його повернення в Україну.


Політтехнолог Володимир Грановський раніше був одним із консультантів політичного ток-шоу “Український формат” на NewsOne, коли телеканал належав Євгену Мураєву. Зараз NewsOne належить соратнику Віктора Медведчука Тарасу Козаку, а Євген Мураєв запустив телеканал “Наш”, пише “Детектор медіа”.

Володимир Грановський вважається людиною, наближеною до Віктора Медведчука, з яким він давно співпрацює. Саме Грановському приписують авторство концепції про “три сорти українців”. Ця концепція була запущена в інформпростір ще під час президентських передвиборчих перегонів у 2004 році, а взимку 2013-2014 років – успішно використана Росією проти України під час анексії Криму та початку військових дій на Донбасі.

Реклама

Залишити коментар