У Чернівцях робітники на проспекті провокують аварійні ситуації, порушуючи техніку безпеки

У Чернівцях у суботу, 23 березня, для руху транспорту відкрили одну частину відремонтованого проспекту Незалежності. Користувачі соціальних мереж уже зробили кілька важливих зауважень як до фірми підрядника, так і до самих працівників.

Так, у спільноті “СтопХам Буковина” у соціальній мережі Facebook Вадим Українець опублікував відео, на якому зафільмовно порушення правил безпеки робітниками.

Як прокоментував він допис, частину проспекту Незалежності відкрили для руху транспорту, однак досі це місце є будівельним майданчиком, яке не має відповідного огородження.

“Робочі спокійно гуляють собі по проїжджій частині, створюючи таким чином аварійні ситуації”, – йдеться у публікації.

Як відзначив користувач, тимчасова розмітка нанесена не оранжевим кольором, не організовані пішохідні переходи, частково відсутні дорожні знаки на переходах. Окрім того, люки виступають над дорожнім покриттям.

“Пригадуються слова Продана “нам би ще пару теплих днів”. Уже кінець березня, але результату не видно. Окрім того, по всьому місту помітні наслідки порушення технологій при здійсненні ремонтних робіт. Але амбіційні реківники ремонту, не завершивши одну сторону, розпочали іншу”, – обурився Вадим Українець.

Інша користувачка соціальної мережі Facebook Alenka Dulitskaya опублікувала у спільноті “СтопХам Буковина” фото з проспекту Незалежності. 

Світлини з купами сміття і розкиданими будівельними матералами вона прокоментувала словами “Відкрили зроблену дорогу на проспекті !! Браво Володимир Бешлей та Василь Продан”.

Реклама

Залишити коментар