Як обрати наручний годинник в подарунок коханій дівчині? (на правах реклами)

Ще не так давно наручні годинники цінувалися за свої функціональні якості, а тепер на перший план виходить естетична складова. Сьогодні годинник – не тільки хронометр, що відраховує секунди, але і стильний аксесуар, який робить образ будь-якої дівчини досконалим. Елегантні золоті годинники, інкрустовані діамантами, підкреслять жіночність і тонкий смак їх володарки. А годинник з великим циферблатом, в чоловічому стилі, чудово підійде для бізнес-леді.

Якщо належить вибирати подарунок для дорогої і улюбленої людини, то стильний наручний годинник – це кращий варіант. І зовсім не обов’язково витрачати свій час і бігати по бутіках. Досить зайти на сайт інтернет-магазину «Злато» і перегорнути каталог: https://zlato.ua/ru/f-watch/. Тут кожна модель супроводжується фото з різних ракурсів, ціною і докладним описом основних характеристик. Асортимент досить великий, ціни цілком помірні. Порівняти кілька варіантів і вибрати відповідний – не проблема.

Які моделі наручних годинників сьогодні в моді?

Вибір жіночих наручних годинників – це, перш за все, данина моді. Якщо чоловіки вважають за краще технічні новинки та унікальні функції, то для дівчини головне – привабливий зовнішній вигляд і вдале поєднання з одягом. Тому, перед тим, як купити ту чи іншу модель наручних годинників, потрібно врахувати, який стиль воліє дівчина.

  • Для юних леді, які вважають за краще скромність і елегантність, підійдуть маленькі золоті або срібні годинники у вигляді цілісного браслета.
  • На навчання або в офіс краще вибирати наручний годинник з великим циферблатом і виразними цифрами. У робочій обстановці годинники як і раніше виконують своє головне призначення – лічильника часу.
  • Для занять спортом, відпочинку на природі підійдуть, як механічні, так і кварцові або електронні моделі наручних годинників. Тут важлива функціональність і комфорт.
  • Для вечірки, походу в театр, іншого урочистого заходу краще вибрати класичну модель з невеликим циферблатом, шкіряним ремінцем чи браслетом. Важливо, щоб годинник вдало поєднувалися з нарядом, виглядав модно і органічно. Деякі варіанти наручних годинників комплектуються додатковим браслетом, який служить оригінальною прикрасою і акцентує увагу на самому годиннику.
  • Дівчатам, які прагнуть виділитися, продемонструвати свій яскравий і ексцентричний образ, сподобаються ексклюзивні дизайнерські моделі наручних годинників.

Наручний годинник можна подарувати до будь-якого випадку, з приводу і без нього. Це відмінний подарунок на день народження, чи на будь яке свято. В інтернет-магазині «Zlato» асортимент великий і різноманітний, а ціни цілком прийнятні.

 

Відповідальність за зміст реклами несе рекламодавець.

Реклама

  • Кто покупал часы ва подарок девушке? Есть куча вопросов. Подскажите – нет ли каких-то плохих примет, связанных с часами или запретов. Может есть что-то, что больше нравится девушкам в часах – цвет, цифры, ремешок? Никак не могу определиться – пересмотрел уже кучу часов в разных магазинах (Zlato и прочие). Вот в статье прочитал, что можно подбирать часы под образ или для похода в театр/ресторан, наверное такие буду смотреть, но если что-то еще посоветуете – буду благодарен

Залишити коментар