Бойко і Медведчук в Москві домовлялися про капітуляцію – “Народний фронт”

Політична сила “Народний фронт” засудила візит кандидата у президенти України Юрія Бойка й представника “Опозиційної платформи – За життя” Віктора Медведчука в Москву для зустрічі з прем’єром Росії Медведєвим.

Як йдеться у заяві партії, ця зустріч є публічною спробою домовитися про капітуляцію України перед агресором.

“Московські прихвосні і їхні телеканали нав’язують громадянам дискусію про дешевий російський газ – поки українські бійці гинуть на фронті, а мільйони наших громадян страждають під окупацією в Криму й на Донбасі”, – зазначається у повідомленні.

Бойко та кум Путіна Медведчук прикриваються гаслами “політичної опозиції”, а насправді ведуть підривну діяльність проти України. Вони давно перейшли усі можливі червоні лінії.

“Дії Росії та її агентів Бойка і Медведчука є особливо небезпечними під час виборів. Вони поширюють брехню про українську державу, перекручують факти війни Росії проти України, розпалюють ворожнечу в українському суспільстві. Москва намагається дестабілізувати нашу державу, щоб продовжити агресію та знищити Україну”, – заявляють у партії.

“Народний фронт” звернувся до правоохоронних органів України, передусім до Служби безпеки України, з вимогою офіційно розслідувати діяльність Бойка та Медведчука, – а також “українських ЗМІ”, що їх обслуговують.

“Їхні дії мають ознаки державної зради. Зрадники мають бути покарані”, – сказано у заяві.

Реклама

  • Привет, немытая Россия, страна рабов, страна господ!!!!! Жёсткий сценарий выборов отменяется!!!!! Бойко договорился, Россия приимает паРАШАнка, после того как он сразу же после первого тура окончательно сдаёт Крым и Донбасс, бросив перед этим в российскую мясорубку, всё что на передовой пока ещё может называться украинскими добробатами!!!!! Национальный корпус прямо сейчас может заказывать реквием для безвременно ушедших из жизни “братьев”. Для сравнения, Илловайск покажется наивной детской сказкой, но паРАШАнка уже не остановить, он мыслями давно в заповеднике беглых государственных преступников – по совместительству президентов Украины – в России!!!! Это большое и жирное фак’ю всём ненавистникам, интерполу, санкциям, да и просто своему “неблагодарному” украинскому народу, который просто недостоин, чтобы паРАШАнко был повторно избран его президентом.!!!!! К сведению, украинских “патриотов” в зелёнке, в очередной раз преданных своими командирами, перед этим все 5 лет “фанатично” преданных режиму паРАШАнко, – джавелинов не будет, паРАШАнко не даст добро!!!!!!!!

Залишити коментар