У Чернівцях відбудеться Буковинський туристичний ярмарок

13 квітня 2019 року на  Соборній площі міста відбудеться XIV Буковинський туристичний ярмарок. Ярмарок проводиться з метою популяризації відпочинку в місті і на Буковині, зорієнтований на внутрішній і в’їздний туризм та ознайомлення з національним колоритом.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

В рамках ярмарку буде представлено туристичні можливості міста Чернівці та районів області, організовані екскурсії містом, виставка-ярмарок товарів народного промислу, гастрофест, майстер-класи, частування та розваги для відвідувачів, а також відбудуться концерт аматорських колективів.

Усіх суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері туризму, запрошуємо взяти участь у ярмарку. Організаторами ярмарку є департамент розвитку Чернівецької міської ради  і департамент екології та туризму обласної державної адміністрації. Участь у ярмарку є безкоштовною.

Для учасників надається намет розміром 2×2 м. У випадку зацікавленості та за більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном:(0372) 553667, e-mail: [email protected], (0372) 522823, e-mail: [email protected].

Реклама

Залишити коментар