Статусні годинники: чим репліка відрізняється від підробки та оригіналу? (на правах реклами)

Дорогий статусний аксесуар від іменитого виробника, який підкреслить індивідуальність і відчуття стилю, це швейцарський годинник. Мало хто може собі дозволити купити брендовий швейцарський хронограф вартістю від п’яти тисяч доларів. Ми вже не говоримо про годинник з дорогоцінних металів від преміум-виробників – на такий годинник середньостатистичному мешканцю нашої країни не заробити за все життя.

Для тих, хто хоче доповнити свій стиль оригінальним аксесуаром, але не готовий витратити річний сімейний бюджет на швейцарський годинник, виробляються репліки або копії. Ви можете подивитися на сторінку інтернет гіпермаркету брендових аксесуарів Імідж і ви будете приємно здивовані широким асортиментом високоякісних реплік швейцарських годинників.

Що таке репліка або копія фірмових швейцарських годинників, чим вона відрізняється від оригіналу, а чим від підробки.

Підробка проводиться кустарним способом без відома виробника і нічого спільного зі швейцарським оригіналом, крім назви, не має. Дешеві матеріали, вкрай низька якість виготовлення, а додаткові функції імітуються наклейками.

Репліка або копія на відміну від підробки, виготовляється авторитетними годинними фабриками, повністю повторює оригінальний зовнішній вигляд, з повним збереженням функціонала оригіналу. використовуються якісні матеріали, в тому числі дорогоцінні метали і камені, тільки натуральна шкіра. Якісні репліки містять оригінальний швейцарський механізм, про що свідчить напис «Swiss Movement», але зібрані не на мануфактурі-виробнику іменитого бренду, а стороннім виробником. Такі годинники збираються в багатьох європейських країнах, Японії або Об’єднаних Арабських Еміратах.

Переваги і недоліки

  1. Оригінал
  • Плюси:

– усвідомлення того, що володієте оригінальними швейцарськими годинниками;

– висока якість виготовлення.

  • Мінуси:

– космічна вартість.

  1. Підробка
  • Плюси:

– відсутні в принципі.

  • Мінуси:

– вкрай низька якість матеріалів і виготовлення;

– повна неремонтоздатність;

– відсутність гарантійної підтримки.

  1. Репліка або копія
  • Плюси:

– повна відповідність зовнішнім виглядом оригіналу;

– якісні матеріали та швейцарські годинникові механізми;

– демократичніша в порівнянні з оригіналом вартість;

– гарантія по терміну порівнянна з оригінальними годинами.

  • Мінуси:

– все-таки це не оригінальна продукція.

А щоб прийняти остаточне рішення, не помилитися з вибором і зробити правильну покупку, зверніться в компанію, яка спеціалізується на продукції з Швейцарії, таку як інтернет- гіпермаркет брендових аксесуарів Imidge. Асортимент моделей приємно здивує своєю різноманітністю і досить демократичними цінами.

 

Відповідальність за зміст реклами несе рекламодавець.

 

Реклама

Залишити коментар