Телеведучого Дмитра Комарова “підстрелили” у Бразилії (відео)

У мережі з’явилось відео, як ведучого програми “Світ навиворіт” Дмитра Комарова під час зйомок у Бразилії “підстрелили” невідомі. 

Декілька годин тому на відеохостингу YouTube з’явилось відео, як за Комаровим та його колегою біжать троє невідомих з вогнепальною зброєю. Ведучий попросив оператора опустити камеру та бігти, але на фоні пролунали вистріли, після чого об’єктив перемкнувся на лежачого в крові Комарова.

“Моїм українським друзям не пощастило”, – підписаний моторошний відеоролик на YouTube-каналі ACTOR FIGHT, що перекладається як “Акторська битва”.

Що сталось з Дмитром Комаровим – кілька годин тому було невідомо, але користувачі в соціальних мережах вже встигли обговорити різні версії появи відео: від справді нещасливого випадку до поганої акторської гри ведучого задля підняття рейтингів тревел-шоу.

Телеведучі програми “Сніданок” на “1+1” у ранковій програмі 20 березня підтвердили, що з Дмитром Комаровим все добре та отримали від нього відеозвернення.

“Привіт, дорогі друзі. Добрий ранок, добрий ранок у вас! У нас в Бразилії пізня ніч і от посеред ночі я за проханням “Сніданку” виходжу до вас на зв’язок, надсилаю це відео, щоб довести, що ми живі, ми здорові і з нами все добре. Вибачте, що вам довелось за нас попереживати і дуже дякую за таке тепле ставлення. Все добре. Через це відео встигли навіть мої рідні попереживати, але гарних новин багато”, – розповів Дмитро Комаров.

Також телеведучий додав, що невдовзі разом з оператором Олександром Дмитрієвим вони повертаються з тривалої експедиції Бразилією.

Фото: rbc.ua.

Реклама

Залишити коментар