Шафи-купе: де придбати якісну і за доступною ціною? (на правах реклами)

Давайте спробуємо повернутися років на тридцять назад. Як було мебльовано наше житло. У передпокої відкрита вішалка, часто з фіранкою, що прикриває скромний гардероб, в вітальні горезвісні радянські стінки «Альбіна», «Простір» або «Орфей», а якщо пощастило – чехословацька або румунська.

Після розвалу Радянського Союзу в країні з’явилися сучасні меблі. Справжнім відкриттям тоді стали шафи-купе.

А що ж сьогодні? Щоб зрозуміти і оцінити все розмаїття шафів-купе, які сьогодні пропонує меблевий ринок, загляньте на сайт інтернет- магазина МебельОк – там ви знайдете сотні моделей шаф-купе будь-якого розміру і на будь-який смак, від найпростіших, до найскладніших.

Пробатьком шафи-купе вважається Наполеон Бонапарт, який зажадав від своїх офіцерів закривати шафки ширмою. Свій сучасний вигляд шафи-купе придбали в середині минулого століття в штаті Каліфорнія. Без шафи-купе неможливо було уявити будинок сучасного американця. До речі, фіранка на вішалці в передпокої – теж своєрідний прототип шафи-купе.

Ідея шафи-купе в сучасній інтерпретації полягала в тому, щоб замінити двері на петлях, які з часом обвисали і двері погано закривалися (згадайте складені вчетверо папірці між дверима шифоньєра) на щось більш практичне і раціональне. Так з’явилися двері з коліщатками, які їздили по жолобу, що не обвисали і не «Крали» дорогоцінну площу.

Варіанти дизайну розсувних дверей

  • дзеркальні – дуже зручне рішення – тепер не потрібно йти до дзеркала в передпокій;
  • рельєфні зображення на дзеркальній поверхні додають «Родзинку» шафі і одночасно полегшують працю господині – натирати суцільну дзеркальну поверхню сумнівне задоволення;
  • фотодрук – підходить любителям пейзажів або урбаністичних картин;
  • бамбукове полотно або коркове дерево допоможуть вдало вписати шафу-купе в існуючий декор приміщення.

А що ж у нас? Перші екземпляри з’явилися в «лихих» дев’яностих. Тоді вони коштували космічних грошей і були по кишені лише «новим росіянам» та «браткам з Бригади». Це був атрибут еліти, приналежності до «вищого суспільства». Завозилися здебільшого з Англії.

Справжній бум для шафи-купе припав на початок 21-го століття. З’явились доступні меблі з Польщі, а наші майстри меблевих справ налагодили кустарне виробництво шаф-купе. Комплектація була найпростішою: вбудована в стіну або приставна коробка, та дві-три розсувних дверей.

З тих пір шафа-купе стрімко еволюціонувала і від найпростішого шифоньєра з розсувними дверима доросла до багатофункціонального виробу меблевого хайтека.

Розібратися в різноманітності сучасних шаф-купе, отримати кваліфіковану консультацію і нарешті купити якісний і доступний за ціною шкаф-купе можна звернувшись в інтернет-магазин MebelOK.

Реклама

Коментарі:

  • Не знаю яке в Польщі якість шаф купе, вважаю що у нас на ринку меблів вибір просто величезний. Ми перш ніж купити шафи в купе в коридор і в спальню об’їздили не один магазин. Нам був важливий зовнішній вигляд звичайно, але головний критерій за яким ми вибирали шафу це якість матеріалів і безшумність руху дверцят. У MebelOk вибір звичайно вражаючий. Є досить рідкісні екземпляри.

  • Звісно наші меблі найкращі і найякісніші. Навіщо шукати за кордоном якщо у нас є своє. Знайшов шафу собі у спальню на сайті https://swhome.com.ua/ Можливо вибір там не великий, але я свою знайшов.

  • В Україні вже вистачає фабрик, які за хорошими цінами виготовляють шафи-купе. Наприклад, фабрика Олекса. Перегляньте ціни в магазині Тумба Юмба: https://tumba-umba.com.ua/
    З урахуванням того, скільки коштують шафи в офлайн магазинах, онлайн найбільш вигідно замовляти.

Залишити коментар