Максим Бурбак заявив, що жорстко реагуватиме на ситуацію щодо заводу “Хрещатик”

Народний депутат України Максим Бурбак заявив, що жорстко відреагує на ситуацію, яка склалася навколо цукрового заводу “Хрещатик” в Чернівецькій області. 

Зокрема, на своїй сторінці у Facebook він повідомив, що отримав копію порядку денного комісії з земельних питань при Чернівецькій ОДА. У ньому пропонується дострокове розірвання договору оренди землі, укладеного на 20 років.

“Лишень зранку з трибуни парламенту звернувся до Чернівецької ОДА з вимогою протидіяти знищенню останнього цукрового комбінатe та перетворюванню його на металобрухт і майданчик для сонячної енергостанції. А тепер отримав копію порядку денного комісії з земельних питань при Чернівецькій ОДА. У ньому пропонується дострокове розірвання договору оренди землі, який був укладений на 20 років”, – пише нардеп.

Максим Бурбак звернувся до представників місцевої влади з вимогою негайно врегулювати ситуацію, та не дати можливості позбавити громаду додаткових надходжень до бюджету.

“Звертаюсь до місцевих можновладців: Кострижівську ОТГ не залишу на поталу ділкам, як і інші громади нашої області. Не дай Боже ви позбавите громаду додаткових надходжень до бюджету. Моя реакція буде досить жорсткою. Якщо брали в оренду землю на 20 років, то нехай домовляються з громадою яким чином компенсуватимуть ненадходження до бюджету. А то виходить землею покористувалися, запустили її, забруднили відходами, а тепер забирайте назад. Не вийде!!!

Реклама

Залишити коментар