Уперше з 2008 року відновиться будівництво мосту у Маршинцях – нардеп

Народний депутат України Максим Бурбак разом з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном обговорили з головами Новоселицької та Герцаївської РДА питання будівництва мосту через річку Прут поблизу села Маршинці Новоселицького району. 

Про це йдеться у дописі Максима Бурбака на його сторінці у Facebook.

“Це вже не перша така зустріч. Але цього разу вирішальна”, – йдеться у повідомленні.

При розгляді державного бюджету України-2019 року з ініціативи народного депутата було виділено 100 млн. гривень на добудову мосту, що з’єднує два райони – Новоселицький та Герцаївський.

“Особисто ініціював при розгляді державного бюджету на цей рік виділення 100 млн гривень на його добудову. Загалом потрібно близько 250 млн гривень. Але це перший дуже важливий крок. Вже цього року роботи повинні розпочатись на цьому об’єкті. Вперше з 2008 року”, – йдеться у дописі.

Як зауважив Бурбак, він почав займатись вирішенням цього питання ще з 2014 року за порадою прем`єр-міністра Арсенія Яценюка.

“І сьогодні є певне відчуття позитиву з того, що зрушили з місця. Крок за кроком відбудовуємо інфраструктуру Чернівецької області”, – підсумував зустріч нардеп.

Реклама

Коментарі:

  • Предвыборный трюк Министра! Не стоит верить его сказкам. Если Бурбак, будучи Министром, не сделал ничего с мостами-дорогами Буковины – не захотел. А “чужому дядьке” тем более. Менять надо всех депутатов края в ВР. Выбирать надо хозяйственников, а не трепачей от”партий”.

  • Утром – деньги, вечером – стулья!
    За этот мост азарова многие били себя в грудь- достроим!
    Сначала дайте 50% -80 % готовности, а потом будем вас выбирать.

Залишити коментар