У мережі оприлюднили фото масового вбивства лелек

У мережі оприлюднили шокуючу інформацію про те, чому щороку все менше лелек повертаються в Україну після зими.

У соціальній мережі Facebook у спільноті “Типова Україна” розмістили фото лелек, масово вбитих у Лівані.

“…Велику тривогу вчених викликає висока смертність чорногузів на прольоті і в місцях зимівлі. У багатьох країнах Африки білий лелека є традиційно мисливським птахом. М’ясо споживається в їжу, кістки ніг йдуть на трубки, пір’я використовують для прикрас, навіть із дзьоба роблять чаклунські засоби”, – йдеться у дописі.

Зазначається, що у Північній і Західній Африці близько 80 % випадків загибелі лелек припадає на відстріл. Всього, за підрахунками німецького орнітолога X. Шульца, на східному пролітному шляху щороку відстрілюється 5-10 тисяч лелек, з них 4-6 тисячу Лівані.

Фото: zelene.net.

Реклама

Коментарі:

  • Безсердечні виродки! Сволота, котра нищить наш символ, нашого національного птаха…

  • Серце крається. Закликаю спільноту звернутися до міжнародних організацій з вимогою найжорстокішого покарання цих ЗЛОЧИНЦІВ!!!!

  • ХАЙ БОГ БОРОНИТЬ МОIХ ЛЕЛЕЧЕНЬКIВ КОТРИХ Я ЧЕКАЮ ВЖЕ ШОСТУ ВЕСНУ У СЕБЕ В САДУ.
    ЦЕ НЕЛЮДИ. НЕВЖЕ ЦЕЙ ЗЛОЧИН ЗIЙДЕ IМ З РУК. ПОТРIБНО КРИЧАТИ НА ВЕСЬ СВIТ. ЦЕ ЗЛОЧИН
    ПРОТИ ЖИТТЯ. ЗЛОЧИН ПРОТИ ПЛАНЕТИ.

  • А що тут ще можна сказати,- люди у цьому світі у своїй більшості – це жорстокий двоногий скот, який нищить цей прекрасний Світ створений і даний нам Богом для життя. І мабуть нам всім, і винуватим і не винуватим, рано чи пізно прийдеться відповісти перед Творцем за те, що ми робимо у цьому світі. Шкода, що такий прекрасний цей Світ і такі жахливі ми у цьому Світі. Але Господь все виправить, геть якщо нас людей прийдеться стерти з лиця Землі, щоб цей Світ оновився. То ж не робіть зло, тому що все одно будете відповідати за нього. І неважливо – вірити ви в це чи ні, від вас це не залежить.!

  • Це дуже застарілі дані, орнітолог Х.Шульц помер ще 1976р., хіба що він і сьогодні працює?😃 Тому на сьогодні ця інфо виглядає вже як фейк. На першому фото взагалі качки. Про загибель/смерть білих лелек щороку розповідають. Ви донесли цю фейкову інфо, як якусь страшилку
    http://tsikave.ostriv.in.ua/publication/code-1485690258d8a/list-b407a47b26

Залишити коментар