Каспрук вважає, що асфальт на проспекті не витримає й двох років

Олексій Каспрук вважає, що через неякісно проведені ремонтні роботи на проспекті Незалежності у Чернівцях, асфальт витримає один-два роки, а 80 млн. гривень будуть витрачені марно.  

Так, коментуючи у соцмережі допис про ремонт проспекту, Каспрук написав, що “1-2 роки… 80 млн. коту під хвіст”.

Користувачі натомість не такі оптимістичні. Вони вважають, що уже через рік на дорозі знову з’являться ями, тріщини та “колії”.

“Не можна традиції порушувати, а гроші – лише папір. Людям потрібні робочі місця, асфальтний завод простоювати не повинен”, – пише Victor Fediykov.

Це не смішно друзі. Кругом роблять з людей дибілів, а вони при владі розумні”, – обурюється Валентина Валентина Никифоряк.
Усе по-проданськи”, – прокоментував Анатолій Балашев.
“Складається враження від побаченого, що шляховики на роботі взагалі ніколи не бачили та не робили цю роботу, запитання??? А хто дає їм такі розклади перед тим ,як почати роботи, невже ці особи, а інакше їх не зовеш, ніколи не вчилися прийшли керувати містом з іншої планети…де це таких транжир людських ресурсів наших з вами можна відкопати”, – розкритикувала якість ремонтних робіт Valentina Lycuk. 
Нагадаємо, активісти у Facebook-спільноті “ДОСТА-УКРАЇНА” Буковина опублікували відео, на якому видно, як подушка дорожнього покриття на проспекті Незалежності руйнується, коли до неї просто торкаються пальцями.
Реклама

Залишити коментар