Чому Бешлей примушує звільнитися директора МКП “Міськсвітло”?

У Чернівцях директор департаменту ЖКГ Володимир Бешлей хоче звільнити керівника МКП “Міськсвітло” Вадима Чубатюка. Про це у Facebook повідомляє колектив підприємства.

Працівники заявляють, що вони чекають пояснення від Бешлея “щодо безпідставного прохання про звільнення” керівника МКП.

“Колектив МКП “Міськсвітло” досі не отримав пояснення від Володимира Бешлея, щодо безпідставного прохання про звільнення нашого керівника Чубатюка Вадима Михайловича!”, – зазначено в дописі.

“З метою недопущення повної дестабілізації роботи підприємства слід негайно припинити психологічний пресинг на нашого керівника”, – йдеться у зверненні до Бешлея.

Водночас, у спільноті Громадський контроль Чернівців чернівчанка Ірина Карімова пише, що Вадима Чубатюка примушують звільнитися через те, що для “освоєння” грантових коштів, призначених для впровадження проекту модернізації зовнішнього освітлення Чернівців керівництву міськради потрібна на посаді директора МКП “Міськсвітло” “своя” людина.

“Розпочинаються закупівлі для впровадження проекту модернізації зовнішнього освітлення Чернівців за грантові кошти, які були виграні командою Каспрука. Для “освоєння” цих коштів Продану&Бешлею потрібен свій “ручний” директор МКП “Міськсвітло”. Тому Вадима Чубатюка просять ” на вихід”. А от головного лікаря пологового будинку№1 Дмитра Манчуленка попросити на вихід Продан не хоче,навіть після ліквідації цієї установи, хоча цього вимагають сотні пацієнток пологового”, – йдеться у дописі Карімової.

Реклама

Залишити коментар