У поліції прокоментували скандальне затримання директора фірми, яка ремонтує Героїв Майдану (відео)

У Чернівцях у вівторок, 12 березня, патрульні поліцейські зі скандалом затримали представника фірми-підрядника, яка ремонтує вулицю Героїв Майдану. Порушником, як з’ясувалося, є начальник Чернівецької дільниці Олександр Ластівка.

Правоохоронці взяли чоловіка у кайданки, інформує компанія “ПБС” на своїй сторінці у Facebook.

Олександр Ластівка своєї вини у порушенні правил дорожнього руху не заперечував, натомість спробував пояснити причину вимушеної зупинки автомобіля.

“Так, я визнав, що припаркувався у недозволеному місці, вибачився і прийняв всі постанови поліції, погодившись сплатити штраф. Але потім щось пішло не так. Після того, як я хотів взяти у них рахунок, щоб подивитись, яку суму я маю сплатити, поліцейські наділи на мене кайданки. Вони поводились зі мною дуже грубо. Так як я вже немолодий чоловік, у мене підвищився тиск, мені стало дуже погано і у машині я втратив свідомість”, – розповів чоловік.

 

Водночас у поліції розповіли, що чоловік “поводив себе незрозуміло” і міг завдати шкоду собі або оточуючим.

“Вчора екіпажем патрульної поліції виявлено порушення правил дорожнього руху, а саме автомобіль Pajero Sport порушив п.15.9.ґ ПДР України. Підійшовши до автомобіля, інспектори встановили власника та винесли постанову. Громадянин почав поводити себе незрозуміло, в результаті чого даного громадянина було затримано, так як він міг завдати шкоди собі чи оточуючим. Вже перебуваючи в службовому автомобілі чоловік поскаржився на стан здоров’я. Поліцейські викликали бригаду ЛШМД. Оглянувши даного громадянина лікар повідомив, що з ним все добре”, – повідомили у прес-службі УПП.

Також у поліції зазначили, що за результатами експертизи на стан сп’яніння, чоловік був тверезим.

На водія винесено постанову ст. 122 КУпАП (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) та складено протокол ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).
Реклама

Коментарі:

  • так розстріляти треба було його ,ви ж думаєте тим на чому сидите

  • Вважає себе “гоноровою дупою”, а верещить як підсвинок… Фууу, противно, хоч би згадка, що він чоловік.

  • Правильно я тоже считаю нужно было сделать выстрел в ногу, хотя бы 4 раза.
    Бандитов ведь в городе нет, корупцию тоже победили.
    Поетому нужно за такое нарушения расстреливать!!!

  • А я бы хотел тех придурков что бегали с телефоном и кричали: що ви робите!!!? Що ви робите!!!!? Ви вбиваєтє людину!!!!
    Засунуть им телефон в одно место, а потом в рот что бы следующий раз не сунули свой нос 🐽 и прикрывали право нарушителей…
    Закон должен быть для всех один, а не пугать людей что ты депутат областной рады!!! Того оператора тоже до адмінвідповідальності…

  • Привыкли корочкой махать!!!
    Мрази!!!!!
    Реально жирная свинья 🐽

    Поліція 👍👍👍😎 молодці!!!

Залишити коментар