Скандал навколо ТОВ “Єврокомунбуд”: Паладян каже, що не знає засновницю

У мережі Facebook користувачі припускають, що помічник депутата Чернівецької міськради Михайлішина Дмитро Паладян може використовувати дівчат для організації незаконних оборудок.

Зокрема, чернівчанка Ірина Карімова на своїй сторінці у соцмережі опублікувала фото, на якому у весільному вбранні зображена засновниця ТОВ “Єврокомунбуд” Анастасія Калитюк поруч з Дмитром Паладяном.

Користувачка пише, що Дмитро Паладян, після того, як чернівчани оскаржили у суді результат конкурсу, який виграло ТОВ “Єврокомунбуд”, терміново змінює засновника і публічно відмовляється від дівчини, котра пішла з ним під вінець.

“Обережно ! У місті діє шлюбний аферист! Це помічник депутата Михайлішина, засновник ГО “Суспільна справа”, ГО “Відродження міста”, ЖБК “Ізумрудний”, ТОВ “Еко Транс Україна”(ТОВ ПДВ Груп) Дмитро Паладян.

На цих фото у весільному вбранні Анастасія Калитюк, засновниця ТОВ “Єврокомунбуд” і Дмитро Паладян. Але сьогодні Дмитро Паладян публічно заявляє, що жодного стосунку до цієї дівчини не має, у шлюбі з нею не перебуває.

Ймовірно, він використовує довірливих дівчат для організації кримінальних оборудок. Як відомо чернівчанам, ТОВ “Єврокомунбуд” виграло конкурс на управління будинками за підробними документами. Наразі чернівчани у суді намагаються цей конкурс скасувати.

А Дмитро Паладян який відчуває,що запахло печеним, терміново змінює засновника і публічно відмовляється від дівчини, яка пішла з ним під вінець. Паладян стверджує,що всі ці фото – фотошоп, хоча взяті вони із соцмереж – сторінки дівчини”, – йдеться у дописі Карімової.

Реклама

Залишити коментар