Гройсман оголосив догану голові Сокирянської РДА за саботаж децентралізації

Розпорядженням Кабінету міністрів України, “за неналежне виконання посадових обов’язків у частині забезпечення проведення реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади”, голові Сокирянської РДА Петру Бескупському оголошено догану.

Копію документа оприлюднив на власній сторінці у Facebook народний депутат Максим Бурбак.

“Уряд сьогодні притягнув до дисциплінарної відповідальності голову Сокирянської РДА Петра Бескупського за повну дискридетацію та протидію реформі з децентралізації влади в Україні на Сокирянщині. Неодноразово звертався до керівництва Чернівецької ОДА з вимогою звільнення чиновника-ретрограда. Але мені відсилали лише відписки. Певно він якимось чином все вирішував. Або аграрні козачата-латифундисти допомагали” – пише нардеп.

“Звернувся до Уряду. І коаліційний Уряд, усвідомлюючи повну бездіяльність в цьому питанні чернівецьких чиновників, встав на захист реформи та об’єднаних територіальних громад, які були створені не завдячуючи, а всупереч місцевим чиновникам та феодалам, які їх кришують. Реформу з децентралізації не спинити. Сподіваюсь, що за цим рішенням буде і наступне: про звільнення всіх причетних до гальмування реформи на Сокирянщині!”, – підсумував Максим Бурбак.

Реклама

Залишити коментар