Стрілянина на кордоні: дві групи контрабандистів покинули товар і втекли

На кордоні з Румунією протягом вихідних прикордонникам Чернівецького загону двічі доводилося стріляти в повітря аби зупинити правопорушників.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Сьогодні, близько шостої ранку, прикордонний наряд відділення інспекторів «Фальків» натрапив на групу осіб, котрі швидко прямувала в сторону кордону. За кілька сотень метрів до державної межі, намагаючись затримати порушників, прикордонникам довелося здійснити два постріли в повітря. Натомість, конрабандисти вдалися до втечі, залишивши три пакунки з сигаретами «Marvel» та «Compliment», а це майже 5 тисяч пачок сигарет.

Двома днями раніше, на ділянці цього ж відділення інспекторів прикордонникам відділу «Красноїльськ» спільно з представниками оперативного підрозділу Західного регіонального було виявилено ще майже 4,5 тисячі пачок сигарет марки « Marble» й «Пріма».

Тютюнові вироби охоронці кордону виявили неподалік кордону, де порушники покинули товар та втекли. Зазначається, що вони також не реагували ні на голосові команди прикордонників, ні на попереджувальні постріли вгору.

Наразі усі виявлені тютюнові вироби знаходяться на відділенні інспекторів прикордонної служби «Фальків». Пошук причетних та організаторів контрабанди, як у першому так, і другому випадку триває.

Фото – прес-служба Чернівецького прикордонного загону

 

Реклама

Залишити коментар