Штаб ООС: За минулу добу на Донбасі не постраждав жоден український воїн

Бойовики обстрілювали наші війська із мінометів, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів та стрілецької зброї

У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі9 березня російські окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню, двічі – із застосуванням озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу штаб ООС.

Згідно з повідомленням штабу, противник обстрілював позиції наших військ із мінометів калібрів 120 та 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів та стрілецької зброї.

“У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” ворог обстріляв наші позиції з мінометів калібру 120 мм у районі населеного пункту Лебединське”, – йдеться в повідомленні.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” бойовики двічі обстріляли підрозділи українських військ: з мінометів калібру 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, автоматичних станкових та станкових протитанкових гранатометів – у районі міста Попасна; зі стрілецької зброї – у межах ділянки розведення сторін поблизу смт Станиця Луганська.

Втрат серед особового складу підрозділів Об’єднаних сил немає.

Від початку поточної доби обстрілів позицій наших військ не зафіксовано.

Реклама

Залишити коментар