Продан ветував рішення міськради про надання землі подрузі Антоніни Бабюк

Розпорядження секретаря Чернівецької міськради Василя Продана про зупинення дії скандального рішення щодо земельної ділянки на вулиці Дзержика оприлюднено на офіційному сайті міської ради.

Датою накладення вето у розпорядженні вказано 7 березня 2019 року.

В обгрунтуванні до розпорядженні зазначається, що громадянка Бежан Світлана Олександрівна не має права на отримання переваг у реалізації свого права на отримання земельної ділянки із земель запасу міста для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність, пише molbuk.ua.

“За таких обставин, надання гр. Бежан С.О. дозволу на складання проекту відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га, за рахунок земель запасу міста для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Дзержика Корнелія, позаду будинковолодіння №21, призведе до порушення охоронюваного законом інтересу осіб, які мають переважне чи першочергове право на отримання земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель комунальної власності територіальної громади м. Чернівців”, – йдеться у тексті обгрунтування.

Також повідомляється, що позачергова сесія Чернівецької міськради, під час якої депутати спробують подолати вето Продана, відбудеться 15 березня о 10.00.

Реклама

Залишити коментар