На Вижниччині релігійні громади вночі влаштували сутички за храм (відео)

На Вижниччині поліція відучора продовжує забезпечувати правопорядок поблизу однієї з церков. 7-го березня у селі Бережниця проводились збори вірян з приводу одночасного богослужіння двох церковних громад. 

У зв’язку з тим, що представники різних конфесій залишились біля церкви на нічний час, поліція цілодобово здійснювала превентивні заходи для недопущення конфлікту.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці відмежували представників різних релігійних громад. Разом з цим, близько 01 години 8 березня між вірянами виник інцидент, який був негайно локалізований поліцейськими.

Під час сутички громадяни поліцією не затримувалися, за медичною допомогою ніхто не звертався.

“Під час забезпечення поліцією охорони громадського порядку на лінію “102” надходили повідомлення з приводу побиття, штовханини між місцевими жителями”, – коментує начальник Вижницького відділення поліції Олександр Киселиця.

Він додає, що ці повідомлення не підверджені, бо до поліції із заявами про нанесення будь-яких тілесних ушкоджень не зверталися.

Двері храму опечатали. Близько опів на 3 ночі віряни розійшлися. Поліцейські здійснють заходи публічної безпеки і порядку поблизу культової споруди.

Фото – ГУ Нацполіції в Чернівецькій області

Реклама

Залишити коментар