У мережі оприлюднили відео, як у чернівецькому пологовому будинку вимагають “благодійний внесок”

У мережі оприлюднили відео, на якому жінка, яка, за її словами, виконує обов’язки головного лікаря чернівецького пологового будинку №1 вимагає так званий “благодійний внесок” за те, щоб стати на облік. В коментарях у Facebook-спільноті СтопХам Буковина автор Ihor Ivanov зазначив, що ролик знятий влітку 2018 року.

Користувач написав, що інша лікарка намагалась пояснити колезі, що у вагітної є всі необхідні документи щоб стати на облік безкоштовно.

“На відео жіночка блондинка “заступник” головного лікаря 1-го Пологового м. Чернівці Дмитра Манчуленка – пані Архіпова. Лікарша- брюнетка навпаки пробувала пояснити Архіповій, що у вагітної є всі необхідні документи щоб стати на облік безкоштовно. Минулого року ціна питання “ДОБРОВІЛЬНОГО” ВНЕСКУ була 1000 грн. Зараз напевно вже більше”, – йдеться у дописі.

Реклама

Коментарі:

  • Так так це правда але у мене вимагали оплату 1000грн коли я вже народила ми заплатили лише 500грн це було в Снятині

  • Цікаво,невже тільки тепер всі дізнались про добровільні” внески” пологовий,дитяча обласна лікарня примусово неважливо чи у вас гроші на ліки для дитини,елементарно припаратів зі списку які мають бути в них немає.Декілька років тому лежала на збереженні в 1 пологовому,коли мене виписали і через 5 днів знову поклали мені вручили список який необхідно купити,і так кожного разу.

  • Так майже 19 рокiв тому назад я хотiла стати на облiк на вулицi Ровенська жiноча полiклiннiка по моiй пропискi i мене не поставили на облiк бо треба тоже було заплатити благодiйний внесок вiд 50 до 150 а у мене на той час не було груошей я до сих пiр деколи згадую як лiкарi можуть поступати так з вагiтними жiнками

Залишити коментар