Продан тепер не озвучуватиме на сесії назву проекту рішення перед розглядом

Чернівецька міськрада вирішила змінити порядок ведення чергової сесії, дозволивши головуючому на початку розгляду питань порядку денного називати лише порядковий номер відповідного проекту рішення, без вказування його назви.

За відповідну пропозицію, запропоновану депутатом Богданом Ковалюком, проголосували 19 депутатів, рішення ухвалено, пише molbuk.ua.

Зокрема, Ковалюк заявив, що Регламент Чернівецької міськради передбачає зміну порядку ведення сесій.

“Якщо хтось з колег не уважний, не слідкує за тим, за що ми голосуємо, тоді особисто лише для тих персоналій можемо вказувати весь перелік проекту рішення. Інакше ми будемо тут лиш тим і займатися, що читати назви проектів рішень”, – сказав депутат.

Водночас депутат Віталій Матвієнко у своєму виступі зазначив, що він не погоджується із пропозицією свого колеги.

“Мова не йде про те, що хтось уважний, а хтось не уважний. Трансляцію дивляться і чернівчани, які не мають під рукою роздрукованих матеріалів. І їм не зрозуміло, які питання розглядаються – по номеру не зрозуміло. Тому абсолютно чітка норма Регламенту, де сказано, що треба зачитувати назву проекту рішення. І тому вона має виконуватися”, – сказав В. Матвієнко.

На це секретар міськради Василь Продан заявив, що не всі назви проектів рішень є достатньо інформативними для чернівчан.

“Чернівчани ж все рівно не розуміють – кому це дається, що це дається, яка площа. Тобто, по суті, вона зараз не є настільки інформативною, наскільки ви зараз кажете”, – відповів Продан, запропонувавши депутатам підтримати пропозицію Ковалюка. “За” проголосували 19 депутатів, рішення прийнято.

Реклама

Коментарі:

  • Ото я дивлюсь і думаю-чи то я не сортний ,чи то Васілій возомніл себе елітою.Але складається таке враження,що бАрін рахує себе розумнішим за людей. Походу йон зірвав звєзду….То ж хочу нагадати що Васька живе в цьому ж місті що і інші,а не на Марсі (де його ,тіпа,не достане народний гнєв).
    P.S: Порада-(безкоштовна)спустісь на землю,”радість наша”,а то нє ровєн час й….ся так,що вже не встанеш.

  • Я розцінюю це, як відверте хамське відношення, образу та плювок в лице.

Залишити коментар