Посадовця КП “Чернівціспецкомунтранс” судитимуть за отримання хабаря

Прокуратура Чернівецької області затвердила та передала до суду обвинувальний акт відносно начальника одного з відділів МКП «Чернівціспецкомунтранс» за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Встановлено, що за 25 тисяч гривень посадовець пообіцяв приватному підприємцю посприяти в безперешкодному укладенні тендерного договору, щодо купівлі-продажу вантажного автомобіля для потреб підприємства.

На початку січня цього року, за процесуального керівництва прокуратури області, слідчі поліції спільно з працівниками Управління захисту економіки задокументували факт одержання вказаної суми неправомірної вигоди та затримали правопорушника в порядку ст. 208 КПК.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено. Надалі розпочнеться судовий розгляд.

Раніше повідомлялося, що 3-го січня слідчі ГУНП спільно з працівниками УЗЕ затримали зловмисника безпосередньо під час отримання вказаної суми неправомірної вигоди. Порушника поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар