На Буковині за вихідні сталося 25 випадків загоряння сухої трави

25 пожеж сухої трави на відкритих територіях ліквідували рятувальники впродовж вихідних.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС в Чернівецькій області.

Найбільша пожежа сухої трави трапилася 3 березня у с. Стрілецький Кут Кіцманського району. Пожежа виникла внаслідок необережного поводження з вогнем невстановленої особи. Швидкому поширенню вогню сприяла вітряна погода. Вогнем було охоплено площу 8 га. Пожежу помітили місцеві жителі та одразу викликали рятувальників. На ліквідацію цієї пожежі було направлено вогнеборців з м. Чернівці та м. Кіцмань.

Цього ж дня у с. Мамаївці Кіцманського району загорання сухої трави виникло неподалік житлового сектору. Вогонь поширився на площу 1 га та загрожував перекинутися на поруч розташовані будівлі. Рятувальникам 9 державної пожежно-рятувальної частини м. Кіцмань, які прибули на місце події, вдалося ліквідувати пожежу в тих межах, в яких вони її застали на момент прибуття. Завдяки діям вогнеборців було врятовано дві будівлі..

Ввечері 3 березня сталося загорання сухої трави на відкритій території у м. Чернівці на вул. Героїв Майдану. Площа пожежі склала 1 га. Пожежу було ліквідовано рятувальниками групи пожежогасіння аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Вогнем знищено суху траву.

Також пожежі сухої трави протягом вихідних мали місце у Сторожинецькому, Заставнівському, Сокирянському, Глибоцькому, Вижницькому, Кельменецькому, Новоселицькому, Кіцманьскому, Хотинському районах.

Реклама

Залишити коментар