Чернівчани вимагають заборонити забудову парку “Жовтневого” розважальними закладами – петиція

Чернівчани вимагають заборонити будівництво розважальних закладів чи релігійних споруд у парку “Жовтневому”, а також розробити новий Генеральний план парку.

Відповідне звернення було зареєстроване у понеділок, 4 березня, на сайті електронних петицій. Автор петиції Кандюк Олексій Богданович просить підтримати його ініціативу – створити у парку “Жовтневому” комфортну зону відпочинку для чернівчан з правильним ландшафтним дизайном, велосипедними доріжками та еко-зонами.

“Вимагаємо заборонити на території парку “Жовтневий” будівництво розважальних закладів, релігійних споруд, розвиток інфраструктури парку обмежити виключно облаштуванням конструкцій для еко-туризму, активного водного відпочинку, мережі доріжок для бігу та велоспорту, спортивних тренажерів”, – йдеться в описі петиції.

Також автор пропонує повністю перепроектувати парк.

“Негайно оголосити конкурс на кращу проектну пропозицію концепції Генерального плану парку “Жовтневий” з метою пошуку планувального, ландшафтного рішення та визначення функціонального зонування парку для організації вільного часу, активного відпочинку, задоволення спортивно-оздоровчих та культурних запитів різноманітних груп населення, створення умов для організації активного дозвілля містян, виховання екологічної культури”, – йдеться в електронній петиції.

Щоб пропозицію розглянули на сесії міської ради, вона повинна протягом 30 днів набрати мінімум 250 голосів.

За один день голосуваня звернення підтримали 238 осіб.

Фото – 4K.cv.ua.

Реклама

Залишити коментар