Чернівчани вимагають відремонтувати всі дороги в місті – петиція

Петиція щодо ремонту абсолютно всіх доріг м. Чернівці із відшкодуванням збитків автовласникам, зареєстрована на сайті Єдиної системи місцевих петицій, набрала 252 голоси.

“Шановні громадяни!
Першочергово прошу підтримати петицію щодо капітального ремонту абсолютно всіх доріг (в тому числі вулиць, прибудинкових територій) міста Чернівці, у зв’язку із критичною ситуацією, що сталася!
Об’єктами капітального ремонту повинні стати усі без виключення дороги (а також прибудинкові території)
Особливо прошу звернути увагу на прибудинкові території Проспекту Незалежності, вул. Залозецького, Бульвару Героїв, ВУЛИЦЮ У. КАРМЕЛЮКА ТА В.ВИННИЧЕНКО !!!!
ТАКОЖ ПРОШУ ЗВЕРНУТИ УВАГУ НА ТЕ, ЩО ТІ ДОРОГИ, НА ЯКИХ БУВ В ОСТАННІ РОКИ ПРОВЕДЕНИЙ ТАК ЗВАНИЙ: “ЯМКОВИЙ РЕМОНТ” ПІСЛЯ ЗИМИ ЗНИЩЕНІ ПОВНІСТЮ, ОСКІЛЬКИ ТАКА ПРОЦЕДУРА РЕМОНТУ Є СВІДЧЕННЯМ АБСОЛЮТНОЇ ХАЛАТНОСТІ, ТУПОСТІ ТА КОРУМПОВАНОСТІ ВЛАДИ (БЮДЖЕТ, ЯКИЙ БУВ ВИДІЛЕНИЙ НА ДОРОГИ У МИНУЛОМУ РОЦІ НЕ ВИТРАЧЕНИЙ НА ДОРОГИ, У ЗВ’ЯЗКУ З ЧИМ У 2019 БЮДЖЕТ НА ДОРОГИ ВИРІШИЛИ СКОРОТИТИ)
Оскільки дана ситуація є найбільш критичною за усі роки існування м. Чернівці, вимагаю звернутися за допомогою до керівництва країни, оскільки практика показала, що як попередня, так і існуюча влада міста є політичними та розумовими імпотентами!
Вимагаємо: Терміново направити всі ресурси та сили на відновлення всіх доріг міста! Брак ресурсів, за необхідності компенсувати у судовому порядку за рахунок власного майна депутатів Чернівецькох міської ради, секретаря Чернівецької міської Ради, минулого міського голови, працівників “УкрАвтоДор”!
Компенсувати всім громадянам міста, які страхували своє авто з 2017 по 2019 роки у розрахунку за 1 місяць експлуатації , що підтверджується терміном дії страхового полісу ОСАГУ, збитки у розрахунку:
– Для легкових авто D классу – 1000 грн/міс
– Для легкових авто преміум классу – 2000 грн/міс
– Для легкових авто люкс классу – 3000 грн/міс
– Для мікроавтобусів – 4000 грн/міс
– Для автобусів та вантажних автомобілів – 2000 грн/міс(за кожну тонну вантажопідйомності для вантажних автомобілів та 500 грн за кожне місце понад 9 для автобусів, + вартість для мікроавтобусів- 3000 грн)”, – йдеться у тексті петиції.

Автор: 

Дата початку збору підписів: 

Оприлюднення відповіді не пізніше: 

Станом на 4 березня петицію підписали 252 особи з 250 необхідних.

Реклама

Залишити коментар