Чернівчанам, яким відмовили у безготівковій оплаті у транспорті, радять скаржитись у міськраду

У Чернівцях безготівковою системою оплати проїзду у громадському транспорті можна скористатися на тролейбусних маршрутах №2 і №4. Утім, не всі працівники Чернівецького тролейбусного управлінні виявились радими нововведенню із запровадженням електронного квитка. 

Як повідомив заступник міського голови Чернівців Володимир Середюк на своїй Facebook-сторінці, ситуація з відмовою кондукторів приймати банківські картки є прогнозованою.

“До мене постійно надходить інформація, що кондуктори відмовляються приймати банківські карти та не завжди видають білети. Дана ситуація, нажаль, є прогнозованою і через неї пройшли усі, без винятку, міста, які розпочали впровадження системи електронного квитка. Саме тому, ми не впровадили дану систему одразу на всьому транспорті, а вирішили це робити поетапно”, – повідомив Середюк.

Тому заступник міського голови порадив пасажирам тролейбусних маршрутів №2 і №4 у разі відмови кондуктора приймати банківську карту або видавати квиток, записувати номер тролейбуса, час і місце, де це сталось та надсилати цю інформацію особисто йому.

Фото – molbuk.ua.

Реклама

Залишити коментар