Журналіст Дмитро Гнап зняв свою кандидатуру з президентської кампанії

З’їзд політичної партії “Сила Людей” підтримав рішення екс-журналіста Дмитра Гнапа, який вирішив зняти свою кандидатуру з президентської кампанії.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Я раніше оголосив публічне зобов’язання знятися з виборів, якщо з’явиться єдиний кандидат від демократичних сил. Таким кандидатом після перемовин Андрія Садового та Анатолія Гриценко, став саме Гриценко”, – йдеться у публікації.

Також екс-журналіст зазначив, що не є прихильником Гриценка, однак політика вимагає прийняття рішень.

“Я не є симпатики чи фанатом Гриценка. Я його раніше жорстко критикував в своїх матеріалах. Але політика – це про те, щоб приймати рішення. Ну або не приймати і просто сидіти на дивані, заливаючи фейсбук критикою”, – написав Гнап.


Нагадаємо, 1 березня міський голова Львова Андрій Садовий зняв свою кандидатуру з виборчої кампанії на користь лідера “Громадянської позиції” Анатолія Гриценка.

Зазначимо, що “Об’єднання “Самопоміч” та політична партія “Демальянс” раніше уклали угоду про політичний союз та заявили, що разом братимуть участь у президентських, парламентських та місцевих виборах.

Нагадаємо, 7 лютого стало відомо, що Дмитро Гнап у 2015 році не перерахував отримані редакцією “Слідство.Інфо” 15 тисяч євро на потреби армії. Гроші редакція отримала в рамках премії “Вільна преса Східної Європи-2015” за сприяння розвитку незалежної журналістики.

Сам Гнап заявив, що 2 тисячі євро редакція перерахувала “роті розвідників, які стояли під Артемівськом”. Ще 3 917 євро він витратив на поточні потреби проекту “Слідство.Інфо”, однак залишок, 9 087 євро, Гнап з невідомих причин залишив на своєму рахунку і тепер пообіцяв перерахувати на рахунок “Слідства.Інфо”. Причини того, чому він не перерахував кошти у 2015 році, Гнап не назвав.

Фото – hromadske.ua.

Реклама

Залишити коментар