У Чернівцях можуть заборонити продаж алкоголю вночі

У Чернівцях патрульна поліція звернулася до міської влади з пропозицією заборонити продаж алкоголю в магазинах у нічний час.

Начальник управління патрульної поліції в Чернівецькій області Артур Шкроб звернувся до міської ради з проханням ініціювати заборону продажу алкоголю, йдеться у дописі на його сторінці у Facebook.

“Об’єкти із подовженим режимом роботи, здійснюють продаж підакцизної продукції, а саме алкогольного асортименту товарів. Працівники поліції все частіше виявляють факти порушень громадського порядку (хуліганства, розпиття алкогольних напоїв, перебування в п’яному вигляді тощо) біля таких закладів, впевнений, це не сприяє покращенню криміногенної ситуації на вулицях і заважає мешканцям міста та є одним із факторів вчинення злочинів проти власності (грабежі / крадіжки / розбої)”, – аргументував звернення Шкроб.

Він вважає, що обмеження продажу алкоголю після 22:00 позитивно вплине на зниження криміногенної ситуації у місті, а також унеможливить продаж алкоголю неповнолітнім.


Начальник патрульної поліції області запропонував міській владі Чернівців заборонити продаж алкогольних напоїв у місті з 22.00 до 8.00.

У відповіді заступника міського голови Володимира Середюка, яка надійшла Артуру Шкробу, йдеться, що міськрада ініціює створення відповідного проекту рішення.

Фото – dniprograd.org.

Реклама

Залишити коментар