Роботу сервісних центрів МВС перевірятимуть таємні клієнти

Сервісні центри МВС може оцінити будь-який відвідувач, ставши його таємним клієнтом.

На Буковині в усіх територіальних сервісних центрах МВС нового зразка запроваджується проект «Таємний клієнт», створений для оцінювання громадянами якості надання послуг. Завдяки сервісу громадяни зможуть відкрито перевірити роботу державної структури, залишити відгук та вплинути на хід розвитку реформи в напрямку покращення обслуговування громадян.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю РСЦ МВС в Чернівецькій області.

Таємним клієнтом зможе стати будь-яка людина під час візиту до сервісного центру МВС. Для цього необхідно отримати реальну послугу, наприклад, з реєстрації транспортного засобу або отримання посвідчення водія, потім детально ознайомитися  з он-лайн анкетою та критеріями оцінки роботи сервісного центру МВС, заповнити та надіслати анкету-відгук.

Під час свого візиту громадянин зможе оцінити роботу адміністратора, який надав послугу, екзаменатора (у випадку складання іспиту на право керування транспортним засобом), фахівця Експертної служби МВС, спеціаліста – консультанта тощо.

Клієнт також зможе зазначити інформацію щодо зручності навігації, дотримання інклюзивних умов, організації роботи сервісного центру МВС, доступності інформації на сайті та консультаційної підтримки у соціальних мережах.

Ознайомитися з анкетою можна за на сайті hsc.gov.ua за посиланням.

Наразі стати таємним клієнтом можна лише в оновлених сервісних центрах МВС.

У Чернівецькій області таких три — у Чернівцях, Глибоці та Новоселиці. Оновлення ще двох центрів, у Кельменцях та Кіцмані, планується у найближчий час.

Реклама

Залишити коментар