Імпічмент президента: у Верховній Раді анулювали бланки для збору підписів

У Верховній раді підписали розпорядження про анулювання бланків для збирання підписів народних депутатів на підтримку імпічменту президента Петра Порошенка.

Про це повідомляє прес-служба Апарату Верховної Ради.

“Перший заступник Керівника Апарату Верховної Ради Петро Олегович Боднар підписав Розпорядження про анулювання бланків для збирання підписів народних депутатів на підтримку ініціативи про усунення президента з поста в порядку імпічменту та створення відповідної спеціальної тимчасової слідчої комісії, виданих управлінням кадрів Апарату Верховної Ради”, – йдеться у повідомленні.

Відповідно до вимог закону “Про Регламент Верховної Ради України” підставою для ініціювання питання про імпічмент та утворення спеціальної тимчасової слідчої комісії є письмове подання про це, підписане більшістю народних депутатів.

“На підставі наведеної норми Закону, Розпорядженням анулюються видані 26 лютого 2019 року Управлінням кадрів Апарату Верховної Ради України народним депутатам України – ініціаторам цього питання – бланки для збирання підписів народних депутатів України”, — зазначили на сайті Ради.

Чому тоді ці бланки видали – у парламенті не повідомили.

Реклама

Залишити коментар