Скандал із ANNA MARIA: дует озвучив свою позицію щодо окупованого Криму

Фіналістки Національного відбору на “Євробачення-2019” від України, дует ANNA MARIA, у інтерв’ю Роману Скрипіну на телеканалі ATR заявили, що “Україна не веде війну з Росією, а конфлікт просто називається АТО”.

Також Анна і Марія сказали, що “Україна втратила півострів”, і водночас зауважили, що не вважають його окупованим РФ. Свою позицію вони відмовилися пояснювати, і сказали, що, як музиканти, не будуть відповідати на політичні питання.

“В Україні немає війни з Росією, це називається АТО. І взагалі, для чого ви це запитуєте? Слухайте, ми не є членами секретаріату Президента, щоб відповідати на таке. Ми не обговорюємо політику, ми – музиканти. Питання про війну ставте політикам, а не нам”, – висловилися ANNA MARIA.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Роман Скрипін прокоментував ефір з дуетом і висловив свої зауваження щодо проведення національного відобору на Євробачення.

“В контексті хайпу з “Анна – Марія”, то тут все ясно, як Божий день. Батьки – колаборанти. Де СБУ, я не знаю, може, хапає за кінцівки мережу Нацполіції. Мені байдуже. Не за це плачу податки”, – йдеться у повідомленні.

“Чи притомні ви усі там гуртом? Там Джамала? Кримськотатарська співачка, яка перемогла з піснею 1944, яка розкрила очі? І тепер сєпаратюги співають для Джамали? В мене щось не клеїться. Що, взагалі, відбувається? До Данилка я не маю питань. Це людина-шлягер. Це викривлена версія Алли Пугачової для Малоросії. В мене немає питань до Манекена. Донецьк. Після слова на “Д” треба ставити крапку. Я його теж розумію. Але – Джамала? Джамала? Як так? Ведучий Сергій Притула? Патріот? На фронт передає гроші, але вПРИТУЛ не бачить перед собою V колону?” – говорить про національний відбір на Євробачення журналіст.

Український продюсер Олександр Ягольник заявив, що шокований поведінкою дуету “Анна-Марія”. Він вважає, що нацвідбір нагадує операцію російських спецслужб, пише Styler.

Він зазначив, що “перебуває в дикому шоці” від того, що так багато учасників цьогорічного Нацвідбору пов’язані з Росією та інтересами Росії в Україні.

“Я збентежений досі, особливо коли на власні очі побачив інтерв’ю Анни з Марією. Мені здалося, що цей відбір – це якась чергова спецоперація ФСБ над українським шоу-бізнесом”,
– каже Ягольник.

За його словами, “все вибудували так, що хто б не поїхав від України на Євробачення, артиста так чи інакше будуть пов’язувати із Росією”.

“Нема гарантій, що подальші інтерв’ю вже в Тель-Авіві не принесуть ще сюрпризів на кшталт інтерв’ю дівчат з Сімферополя”, – заявив він.

Фото – скрін, YouTube.

Реклама

Залишити коментар