В Україні запустили YouTube для дітей: без шкідливої реклами та з контролем часу перегляду

Додаток YouTube Kids відтепер доступний в Україні. Додаток дозволяє знаходити відеоконтент, який підходить для всієї родини, вибирати канали, а також обмежувати час перегляду.

У додатку зібрані розважальні та пізнавальні ролики, улюблені мультфільми ваших дітей, навчальні відео, дитячі віршики та пісеньки, а також відповіді на питання про науку, мови, математику або природу, йдеться в офіційному блозі Google-Україна.
Канали і плейлисти у додатку згруповані в чотири категорії: Шоу, Музика, Навчання і Цікавинки.
Діти можуть дивитися добірки відео від надійних партнерських каналів на найрізноманітніші теми: від декоративно-прикладного мистецтва до музики, спорту, навчання і багато чого іншого. Батьки можуть легко вибрати, до яких з цих колекцій і темам їхні діти отримають доступ.
Окрім того, в додаток включено функції, які можуть допомогти батькам контролювати, що дивляться їхні діти. Режим “Схвалені відео” дозволяє батькам спеціально вибирати окремі відео і канали, щоб зробити їх доступними для своєї дитини в додатку. При необхідності батьки можуть відключити функцію пошуку роликів для своєї дитини. У такому випадку йому будуть доступні тільки відео з автоматично створеної вибірки.
За допомогою вбудованого таймера батьки можуть легко контролювати час перегляду – наприклад, обмеживши сеанс до 30 хвилин.
Додаток YouTube Kids є безкоштовним за рахунок підтримки реклами. Всі рекламні оголошення в YouTube Kids чітко позначені як реклама, і вони попередньо перевіряються вручну, щоб переконатися, що вони відповідають правилам розміщення реклами.
Це означає, що на YouTube Kids, наприклад, не дозволена реклама продуктів харчування або напоїв, відеоігор або рекламні ролики, призначені для дітей старше 12 років, або клікабельна реклама.
Фото – ourbaby.com 
Реклама

Залишити коментар