Стрілянина на кордоні: на Буковині контрабандисти намагалися відбити у прикордонників 20 ящиків сигарет

Прикордонники відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону під час патрулювання ділянки українсько-румунського кордону виявили контрабандистів з ношами на плечах, та почали наздоганяти їх.

Помітивши військовослужбовців, чоловіки покинули близько 20 ящиків сигарет та почали втікати.  Але вже за кілька хвилин, зрозумівши, що їх набагато більше, ніж прикордонників, повернулися аби відбити покинутий крам.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

“Оскільки прикордонники виконували обов`язки щодо охорони кордону, з метою припинення незаконних дій порушників та недопущення передумов до заволодіння зброєю, прикордонники в межах, визначених законодавством та наданих повноважень, змушені були застосувати зброю. В результаті двоє осіб отримали кульові поранення нижніх кінцівок. Дані громадяни вже доставлені до міської лікарні”, – йдеться у повідомленні.

Прикордонники проінформували про інцидент поліцію та інші правоохоронні органи.

“Наголошуємо, що спротив законним діям прикордонників під час виконання останніми обов`язків із охорони кордону є неприпустимим. Прикордонники і надалі робитимуть усе можливе, аби припиняти спроби незаконної діяльності на кордоні”, – зазначили у прес-службі.

Реклама

Залишити коментар