У Чернівцях фірма-управитель сплатить майже 5 млн штрафу за “липових” працівників- нардеп

Державна служба України з питань праці перевірила фірму-управителя ТОВ “Вайт Лаіонс” та наклала на неї штраф у розмірі 4 мільйони 822 тисячі 410 гривень за порушення Кодексу законів про працю. 

Про це йдеться у відповіді на звернення народного депутата України Максима Бурбака щодо можливого порушення законодавства про працю керівництвом компанії “Вайт Лаіонс”.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Максим Бурбак зазначив, що як і обіцяв, аферу з управлінськими компаніями в Чернівцях викрито.

“Як би комусь зі зграї запроданців з Чернівецької міськради не кортіло, але функцію депутатського контролю ще ніхто не відміняв. Я обіцяв, що аферу з управлінськими компаніями в Чернівцях викрию та буду вимагати найсуворішого покарання відповідно до чинного законодавства”, – йдеться у дописі.

Нардеп додав, що результати перевірок будуть і по інших фірмам-управителям, які з вересня призначені для понад 600 будинків у Чернівцях.

“І для контори типу “Рога і копита” і їх наставників-аферистів, які грабують наше рідне місто і нашу громаду. Переконаний, відповідні результати перевірок будуть і по іншим грабіжницьким фірмам-управителям, яких заступник міського голови Середюк допустив до “чесного і прозорого” конкурсу і які з вересня залізли в кишеню мешканців понад 600 будинків в Чернівцях. Чекаю конкретних і чітких дій правоохоронних органів. Я не віддам Чернівці на поталу запроданівській зграї Фірташа!!!” – йдеться у дописі Максима Бурбака.

 

Реклама

Залишити коментар