Стрілянина на кордоні: затримано шістьох мешканців Красноїльська

Шістьох правопорушників, які втікали та чинили опір прикордонному наряду, затримали прикордонники Чернівецького загону цими вихідними біля кордону.

Прикордонний наряд відділу «Красноїльськ» помітив пізно увечері біля кордону доріжку слідів кількох людей. Група реагування, яка вирушила для перевірки, за допомогою службового собаки та тепловізора, невдовзі виявила групу з п’яти осіб.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

“Побачивши наряд, невідомі розділились та намагались втекти. Під час переслідування однієї із груп втікачів наряду довелося здійснити попереджувальні пострілів вгору, адже «бігуни» не реагували на команди прикордонників та продовжували втікати. Проте військовослужбовці наздогнали та затримали їх. Вони виявилися жителями населеного пункту Красноїльськ”, – йдеться у повідомленні.

Інших спільників та водія позашляховика британської реєстрації правоохоронці затримали на одній із доріг . Щоб зупинити автівку, прикордонникам також довелося застосувати попереджувальні постріли вгору. В автомобілі, окрім зухвалого кермувальника, виявлено ще двох пасажирів.

“П’ятьох порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу порушення державного кордону та злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника ДПС України. Автомобіль передано співробітникам Нацполіції”, – пише прес-служба ДПСУ.

Щодо водія, то в його діях, окрім ст. 185-10 КУпАП, вбачаються ознаки скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ст. 345 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), про що направлено повідомлення у ГУ Національної поліції в Чернівецькій області.

Реклама

Залишити коментар